Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Αναψαν τα αίματα στη Βουλή: Σκληρή απάντηση Καραμανλή στην ανοίκεια επίθεση Τριανταφυλλίδη για το Μετρό
[Protagon]: Αναψαν τα αίματα στη Βουλή: Σκληρή απάντηση Καραμανλή στην ανοίκεια επίθεση Τριανταφυλλίδη για το Μετρό

[Protagon]: Αναψαν τα αίματα στη Βουλή: Σκληρή απάντηση Καραμανλή στην ανοίκεια επίθεση Τριανταφυλλίδη για το Μετρό

Σε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, και του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, εξελίχθηκε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Μετρό της Θεσσαλονίκης και την απόφαση της κυβέρνησης να αποσπάσει και να επανατοποθετήσει τα αρχαιολογικά ευρήματα στοn σταθμό Βενιζέλου.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης κατηγόρησε ευθέως τον υπουργό ότι καθυστέρησε σκοπίμως την ολοκλήρωση του έργου προκειμένου να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ δεν δίστασε να του επιτεθεί επί προσωπικού προβαίnοντας σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

«Η Ιστορία θα σας κρίνει όπως έκρινε για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως Μέγα, ελπίζω να μην σας κρίνει ως τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον μικρό», ήταν η αναφορά του βουλευτή που προκάλεσε την «έκρηξη» του υπουργού που του απάντησε σε αυστηρό ύφος:

«Εμείς δεν διχάζουμε, δεν τάζουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια, δεν κάνουμε πολιτικές απατεωνιές. Εμείς έχουμε χρονοδιαγράμματα, αυτή είναι η διαφορά μικρών -μεγάλων».

«Κολλήσατε το έργο του σταθμού Βενιζέλου για πολιτικούς λόγους. Και τι έχετε κάνει τέσσερα χρόνια. Μηδέν! Είστε ψεύτης και είστε επικίνδυνοι με αυτά που λέτε. Εσείς εγκαινιάζετε μουσαμάδες. Σας έχει κρίνει ο λαός», υπενθύμισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Καραμανλής στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες. Θα εγκαινιάσουμε το Μετρό γιατί αυτά που κάνατε θα τα ζήλευαν και οι προπαγανδιστές των χειρότερων ολοκληρωτικών καθεστώτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!