Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Aμβρόσιος αμετανόητος: παράσημο η ποινή για το «φτύστε τους ομοφυλόφιλους»
[Protagon]: Aμβρόσιος αμετανόητος: παράσημο η ποινή για το «φτύστε τους ομοφυλόφιλους»

[Protagon]: Aμβρόσιος αμετανόητος: παράσημο η ποινή για το «φτύστε τους ομοφυλόφιλους»

Αμετανόητος για το «φτύστε τους» κατά των ομοφυλόφιλων εμφανίστηκε σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του.

Την Κυριακή το πρωί, στην αποχαιρετιστήρια Λειτουργία του ως μητροπολίτης Καλαβρύτων, έκανε την αυτοκριτική του, λέγοντας: «έχω κάνει κάποια καλά. Εχω κάνει σφάλματα. Ζητώ από τον Θεό και από εσάς συγγνώμη».

Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 θέλησε να διευκρινίσει ότι τη συγγνώμη δεν την είπε για κάποια συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά «γενικά».

«Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη περίπτωση που ζητάω συγγνώμη, αλλά καθώς ουδείς είναι αλάθητος και επειδή μπορεί να αδίκησα κάποιους, ζητάω συγγνώμη. Από το ποίμνιό μου ζητάω συγγνώμη», σημείωσε.

Οσο για την καταδίκη του για το ομοφοβικό του παραλήρημα, ο Αμβρόσιος την αποκάλεσε «παράσημο».

«Είναι παράσημο η ποινή που μου επέβαλε το δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Το Ευαγγέλιο είναι νόμος της ζωής μας, είναι λόγος του Θεού. Αυτό λυπεί κάποιους που είναι παραβάτες. Το Ευαγγέλιο καταδικάζει την ανώμαλη σχέση. Και τα αμαρτωλά παιδιά είναι παιδιά του Θεού», ωστόσο «ο Θεός δεν συγχωρεί τον αμαρτωλό, αλλά αυτόν ο οποίος μετανοεί για όσες αμαρτίες έχει κάνει».

«Δεν μπορούμε να τα ανακατέψουμε όλα, το Ευαγγέλιο είναι σαφέστατο και όποιος κηρύττει το Ευαγγέλιο δημιουργεί αναταράξεις», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο υπό παραίτηση μητροπολίτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!