Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Κι άλλος «κουρασμένος» της κυβέρνησης στο κότερο Παναγόπουλου – 20 οι φωτογραφίες!
[Protagon]: Κι άλλος «κουρασμένος» της κυβέρνησης στο κότερο Παναγόπουλου – 20 οι φωτογραφίες!

[Protagon]: Κι άλλος «κουρασμένος» της κυβέρνησης στο κότερο Παναγόπουλου – 20 οι φωτογραφίες!

Φαίνεται ότι οι διακοπές στην πολυτελή θαλαμηγό «Odyssey» του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου —τις οποίες απήλαυσε οικογενειακώς ο Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι— ήταν ένα μοτίβο για τα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», τα οποία αναφέρουν την ύπαρξη και δεύτερου σπουδαίου κυβερνητικού, ο οποίος φιλοξενήθηκε «με ευάριθμη συντροφιά» στο πολυτελές σκάφος πέρυσι τον Αύγουστο.

Η χήρα του εφοπλιστή, Κατερίνα Παναγοπούλου, είχε εξηγήσει τις διακοπές του Πρωθυπουργού ότι ο αείμνηστος σύζυγός της τον είχε δει «κουρασμένο» και του είχε προτείνει να του διαθέσει το 112 ποδών «Odyssey». Βρέθηκε λοιπόν και δεύτερος που ήταν «κουρασμένος» πέρυσι το καλοκαίρι;

Τις αποκαλύψεις κάνει και πάλι ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, μέσω της στήλης του «Στίγμα», ο οποίος μάλιστα «φωτογραφίζει» τον δεύτερο φιλοξενούμενο ως πρώην υπουργό, με τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις —το ποιος υψηλόβαθμος υπουργός αποχώρησε σχετικά πρόσφατα, μετά το καλοκαίρι δηλαδή, από την κυβέρνηση, ρίχνοντας βολές για τον Πρωθυπουργό, είναι τροφή για -όχι και τόσο πολλή- σκέψη.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχρήστος:

«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη».

Μάλιστα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αναφέρουν ότι πρέπει να υπάρχουν περίπου 20 φωτογραφίες με όσους παρέλασαν από τη θαλαμηγό του Περικλή και της Κατερίνας Παναγοπούλου πέρυσι τον Αύγουστο, άρα και με το (πρώην) κυβερνητικό στέλεχος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!