Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Αλιβιζάτος: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας»
[Protagon]: Αλιβιζάτος: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας»

[Protagon]: Αλιβιζάτος: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας»

«Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του νέου φορέα, θα είμαι δίπλα και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις ειδικά εκεί που μπορώ να βοηθήσω όπως στη συνταγματική αναθεώρηση. Αυτό που λένε και γράφουν πολλοί ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής δεν ισχύει, η συμμετοχή μου δεν θέλω να γίνει με αυτόν τον τρόπο». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής για τις εκλογές του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Αλιβιζάτος απαντώντας στα σενάρια που διακινούνται για τον ρόλο του στην υπό σύσταση παράταξη.

Ο κ. Αλιβιζάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Evening Report» στο Action24 και μίλησε στον Γιώργο Κουβαρά και στη δημοσιογραφική του ομάδα. Σημείωσε ότι και για αυτόν οι εκλογές ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και ότι η συμμετοχή των 210.000 πολιτών σε συνδυασμό με την ενίσχυση από 8.000 εθελοντές ήταν κάτι που τον ενθουσίασε.

Ο κ. Αλιβιζάτος υπογράμμισε ότι αυτοί οι 210.000 πολίτες που έφτασαν στις κάλπες δημιούργησαν ένα πολιτικό γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η ύπαρξη αυτής της προοδευτικής παράταξης είναι αναγκαία και υπόθεση της κοινωνίας. «Ακριβώς αυτή η συμμετοχή αποτελεί και την εγγύηση ότι όλοι θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη μέρα, θα σκεφτεί διπλά κανείς με αυτά τα δεδομένα να προχωρήσει μόνος» απάντησε ο κ. Αλιβιζάτος ερωτηθείς για το αν θα καταφέρουν οι υποψήφιοι να βρουν κοινό βηματισμό και στο μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!