Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Αυτοκτονία 15χρονου – η ώρα των καταθέσεων: Ενώπιον των αρχών συγκεκριμένοι μαθητές
[Protagon]: Αυτοκτονία 15χρονου – η ώρα των καταθέσεων: Ενώπιον των αρχών συγκεκριμένοι μαθητές

[Protagon]: Αυτοκτονία 15χρονου – η ώρα των καταθέσεων: Ενώπιον των αρχών συγκεκριμένοι μαθητές

Σε συγκεκριμένα πρόσωπα από τα οποία προσδοκούν να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα της υπόθεσης αυτοκτονίας του 15χρονου στην Αργυρούπολη, φέρεται να έχουν οι καταλήξει οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο περιεχόμενο του προσωπικού ημερολογίου του 15χρονου, όπου μεταξύ άλλων καταγράφει και τις σκέψεις που έκανε για να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αντιμετωπίζουν πάντως με επιφύλαξη τα όσα γράφει ο αυτόχειρας τόσο στο ημερολόγιό του, όσο και στα σημειώματα που βρέθηκαν στο δωμάτιό του (σε ένα εκ των οποίων κατονομάζει μάλιστα έξι συμμαθητές του ως υπαίτιους του μαρτυρίου που ζούσε τον τελευταίο καιρό ως θύμα διαρκούς bullying).

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουμε ότι στο προσωπικό ημερολόγιο του 15χρονου αναγράφονται προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα του αυτόχειρα και όχι πρόσωπα τα οποία τα συνδέει με bullying », δήλωσαν στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στο ίδιο πλαίσιο σημείωναν πως δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για ώθηση σε αυτοχειρία. «Για να υπάρξει ηθική αυτουργία πρέπει να βρεθεί κάποια απόδειξη που να εμπεριέχει παρακίνηση σε αυτή την πράξη», επισήμαιναν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα.

Την Τετάρτη άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων από καθηγητές, συμμαθητές και φίλους του 15χρονου και σύμφωνα με πηγές κοντά στην έρευνα της υπόθεσης, ήδη έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι μαθητές που έχουν κληθεί -ή αναμένεται να κληθούν- να καταθέσουν παρουσία παιδοψυχολόγων της Υποδιεύθυνσης Α νηλίκων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!