Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Popaganda]: Στο live των Monie & Monie Conniente θα γίνει της κακομοίρας (με την καλή έννοια)
[Popaganda]: Στο live των Monie & Monie Conniente θα γίνει της κακομοίρας (με την καλή έννοια)

[Popaganda]: Στο live των Monie & Monie Conniente θα γίνει της κακομοίρας (με την καλή έννοια)

Κατεβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη αυτή την Παρασκευή στο Κρεμλίνο του Πειραιά με άγρια διάθεση για πάρτι, stand up comedy, δέκα οργανοπαίχτες, μουσικάρες live και βανδαλισμό ολκής.

Πρέπει να τους δεις: από την αθυροστομία του Lenny Bruce ως τον Screamin’ Jay Hawkins και από το «Mack the Knife» του Kurt Weil μέχρι το θρακιώτικο «Το Μαργούδι κι ο Αλεξανδρής», η μπάντα του Διογένη Δασκάλου είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε αισθητική cabaret μεσοπολέμου και stand up comedy με δολοφονική πρόζα-ανασκολοπισμός της επικαιρότητας. Στη Θεσσαλονίκη, όπου και να εμφανιστούν, γκρεμίζεται το σύμπαν, μιας και οι παραστάσεις τους είναι το πιο γκαγκάν χάπενινγκ που κυκλοφορεί. Διονυσιασμός, μια μπάντα στη σκηνή που τον ακομπανιάρει παίζοντας παπάδες, κι ο Δασκάλου στο μικρόφωνο να παρλάρει και να αποδομεί το σύμπαν: γριές στα λεωφορεία και Πολάκης στο Ε.Σ.Υ, κι όσα μπορείς κι εσύ κι εσύ να ονειρευτείς, αν ήσουν πλούσιος, όπως στο τραγούδι του Δώρου Γεωργιάδη, αλλά δεν είσαι! Το έχουν αισχρά, το παίζουν ανελέητα και με την ίδια ευκολία που μαρσάρουν το «The Snake» του northern soul Θεούλη Al Wilson, το γυρίζουν σε «6-8-6-8-3-5-7, το τηλέφωνο πες γιατί δεν χτυπά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!