Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Popaganda]: Ποιοί είναι οι δικαιούχοι για τον κοινωνικό τουρισμό
[Popaganda]: Ποιοί είναι οι δικαιούχοι για τον κοινωνικό τουρισμό

[Popaganda]: Ποιοί είναι οι δικαιούχοι για τον κοινωνικό τουρισμό

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες από τον ΟΑΕΔ.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειόμενων.

Όπως αναφέρει στην σχετική του ανακοίνωση ο ΟΑΕΔ, οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων από σήμερα 21 Μαρτίου στις 8 το πρωί έως την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 23:59. Η ένσταση μπορεί να υποβληθεί μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

 
Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ, έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, ενώ δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά με αποκλειστικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεως.
   
Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων και ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος που θα έχει 12μηνη διάρκεια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!