Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Popaganda]: Όλα τα απίθανα μέρη που ο κόσμος παρακολουθεί Netflix
[Popaganda]: Όλα τα απίθανα μέρη που ο κόσμος παρακολουθεί Netflix

[Popaganda]: Όλα τα απίθανα μέρη που ο κόσμος παρακολουθεί Netflix

Ένα από αυτά είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

Το Netflix βλέπει μήνα με τον μήνα τον αριθμό των συνδρομητών του να αυξάνεται. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή οι συνδρομητές είναι πάνω από 110 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Αυτό όμως, που προκαλεί έκπληξη και ενδιαφέρον δεν είναι ο αριθμός των συνδρομητών αλλά τα μέρη που επιλέγουν για να βλέπουν τα προγράμματα της συνδρομητικής πλατφόρμας. Σε έρευνα που έκανε το Netflix, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 67% χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε δημόσιους χώρους, μέσω κινητών και τάμπλετ. Μάλιστα, το 26% αυτών παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί σειρές και ταινίες ακόμα και στην δουλειά, ενώ ένα 7% έχει δει κάποιο πρόγραμμα σε δημόσια τουαλέτα.

Πιο δημοφιλή μέρη, πάντως, αποδείχθηκαν τα αεροπλάνα, τα τρένα και γενικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με το 17% να αποκαλύπτει πως κάποια δεδομένη στιγμή είχαν απορροφηθεί τόσο πολύ από αυτό που έβλεπαν, με αποτέλεσμα να χάσουν την στάση τους.

Πολλοί μάλιστα έχουν πιάσει ανθρώπους να κρυφοκοιτάνε τις οθόνες των τάμπλετ και των κινητών τους όσο εκείνοι παρακολουθούν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν «φάει σπόιλερ» από την οθόνη του διπλανού τους στο μετρό.

Πηγή

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!