Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Popaganda]: Το ΜONIΤΟΡ ΦΕΣΤ έφτασε
[Popaganda]: Το ΜONIΤΟΡ ΦΕΣΤ έφτασε

[Popaganda]: Το ΜONIΤΟΡ ΦΕΣΤ έφτασε

3 ημέρες σύγχρονης τέχνης, 4 σκηνές με μουσική, θέατρο και πειραματισμό, περισσότεροι από 170 καλλιτέχνες σε μια μοναδική γιορτή στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρόκειται για ένα διάλογο μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, μεταξύ τεχνών και καλλιτεχνών – από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός του ΜΟΝΙΤΟΡ ΦΕΣΤ είναι να συμβάλλει έτσι στη δημιουργία νέων, αυθεντικών, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών διαδρομών που θα αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της εποχής μας. Να ανοίξει δρόμους που, βασιζόμενοι στην πολιτιστική μας κληρονομιά, θα οδηγήσουν σε αισθητική και πολιτιστική αναβάθμιση, οικοδομώντας στην πορεία, μια καλύτερη κοινωνία.

Με περισσότερες από 170 συμμετοχές, το  Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου θα γεμίσει με video art, γραφιστική, φωτογραφία, installations, performances, και φιλμ μικρού μήκους. Ταυτόχρονα, 4 σκηνές θα φιλοξενήσουν εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις αλλά και μουσικούς. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται ενδιαφέροντα σεμινάρια για παιδιά πάνω στο animation, το σινεμά και το τύπωμα.

Δείτε στο monitorfest.gr   το αναλυτικό πρόγραμμα με τις παραστάσεις και τις μουσικές εκδηλώσεις της πρώτης  γιορτής σύγχρονης τέχνης στο Ηράκλειο Κρήτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!