Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Popaganda]: Το να κάνετε κακό σεξ την πρώτη φορά με τον νέο σύντροφό σας είναι μάλλον καλό σημάδι
[Popaganda]: Το να κάνετε κακό σεξ την πρώτη φορά με τον νέο σύντροφό σας είναι μάλλον καλό σημάδι

[Popaganda]: Το να κάνετε κακό σεξ την πρώτη φορά με τον νέο σύντροφό σας είναι μάλλον καλό σημάδι

Μην τα παρατάτε κατευθείαν. Δώστε μια ευκαιρία ακόμα.

Σας έχει συμβεί ποτέ να κάνετε σεξ για πρώτη φορά με έναν νέο άνθρωπο, να μην είναι καλό και να σκεφτείτε ότι τα πράγματα μεταξύ σας μάλλον δεν θα πάνε καλά;

Αυτό δεν χρειάζεται να σας αγχώνει πια. Αμερικανική έρευνα έδειξε πως ένας στους δέκα ανθρώπους παραδέχεται πως η πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον/την σύντροφό του/της ήταν χάλια, πράγμα που ίσως δείχνει ότι τα πράγματα βελτιώνονται όσο περνά ο καιρός.

Οι επιστήμονες εξέτασαν την σεξουαλική ζωή 2.000 Αμερικανών μελετώντας τη σεξουαλική τους αυτοπεποίθηση και αναλύοντας λεπτομερώς τι πραγματικά αποτελεί ένα κακό σεξ.

Δεν θα μπορούσε βέβαια, να δοθεί ένας ξεκάθαρος ορισμός στο κακό σεξ, καθώς είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, αλλά το 48% δήλωσε πως αν δεν καταφέρουν να έρθουν σε οργασμό, τότε αυτή η σεξουαλική εμπειρία συγκαταλέγεται στις κακές. 69% δήλωσε πως αισθάνονται ανυπομονησία πριν συνευρεθούν με έναν καινούριο σύντροφο, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό αποκάλυψαν πως αισθάνονται ανασφαλείς με το σώμα τους και αγχώνονται για το αν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν το νέο τους ταίρι.

Αυτές οι στατιστικές δείχνουν πόσο μεγάλη ποικιλία υπάρχει στα αισθήματα που αφορούν το σεξ, τα οποία πολλές φορές δρουν ανασταλτικά και μας αποτρέπουν από το να απολαύσουμε νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!