Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Popaganda]: Floating with Hope: Η φωτογραφική έκθεση της Όλγας Σαλιαμπούκου έχει εγκαίνια στις 2 Δεκεμβρίου
[Popaganda]: Floating with Hope: Η φωτογραφική έκθεση της Όλγας Σαλιαμπούκου έχει εγκαίνια στις 2 Δεκεμβρίου

[Popaganda]: Floating with Hope: Η φωτογραφική έκθεση της Όλγας Σαλιαμπούκου έχει εγκαίνια στις 2 Δεκεμβρίου

Η μετανάστευση και η προσφυγιά ως θέμα ζωής.

Ο πολυχώρος Space Lab ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, φιλοξενώντας την φωτογραφική έκθεση της Όλγας Σαλιαμπούκου με τίτλο “Floating with hope”.

Το προσφυγικό αποτελεί εδώ και ένα χρόνο ένα υπερ- καλυμμένο θέμα λόγω της δραματικότητας, της έκτασης, και κυρίως της κοινωνικής του προέκτασης. Για πολλούς, η μετανάστευση είναι και θα είναι θέμα ζωής και θανάτου. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, η Όλγα Σαλιαμπούκου, σε αντίθεση με τη γενική τάση, επιλέγει να παρουσιάσει το πρώτο.

Η έκθεση καλύπτει την περίοδο Σεπτεμβρίου – Ιουνίου 2015, περνώντας από τα κομβικά σημεία της Λέσβου, της Αθήνας και της Σμύρνης. Μέσα στην κούραση, το φόβο, την ανασφάλεια και τη διάκριση εμφανίζονται ίχνη ελπίδας, γέλια και κρυφά χαμόγελα.

Η έκθεση θα ανοίξει με μία φιλανθρωπική εκδήλωση εγκαινίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 02 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στον πολυ-χώρο Space Lab με ένα διαδραστικό Opening Event οπτικο-ακουστικής και γαστρονομικής εμπειρίας.

Λίγα λόγια για την Φωτογράφο:

Η Όλγα Σαλιαμπούκου γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1990 στην Μυτιλήνη και σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εξερευνεί την τέχνη της φωτογραφίας, μέσα από ταξίδια, πληθώρα σεμιναρίων και workshops.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!