Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Popaganda]: Το φεστιβάλ «Break the Chain 2» στην Τεχνόπολη στις 21-22 Οκτωβρίου
[Popaganda]: Το φεστιβάλ «Break the Chain 2» στην Τεχνόπολη στις 21-22 Οκτωβρίου

[Popaganda]: Το φεστιβάλ «Break the Chain 2» στην Τεχνόπολη στις 21-22 Οκτωβρίου

Με σύνθημα το «Δε μένουμε αμέτοχοι. Σπάμε την αλυσίδα της εκμετάλλευσης» η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων μετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συνδιοργάνωση του φεστιβάλ «Break the Chain 2» για την ισότητα των φύλων.

Με το σύνθημα «Δε μένουμε αμέτοχοι. Σπάμε την αλυσίδα της εκμετάλλευσης», η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων μετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συνδιοργάνωση του φεστιβάλ «Break the Chain 2», το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για εκστρατεία καταπολέμηση της Εμπορίας & Εκμετάλλευσης Ανθρώπων. Με αφύπνιση, ενεργοποίηση και δράση και όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση.

Το φεστιβάλ είναι πολυθεματικό και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων (trafficking), με σκοπό την αφύπνισή τους για τη σοβαρότητα του φαινομένου. Επίσης, αποσκοπεί στον τερματισμό της εκμετάλλευσης των ανθρώπων, της εμπορευματοποίησης των σχέσεων και της βίας, στην ανάδειξη των έμφυλων ανισοτήτων και πολλαπλών διακρίσεων και γενικότερα στην πάταξη της παραβίασης των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!