Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Popaganda]: Επιστολή των φοιτητών του ΑΠΘ για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο
[Popaganda]: Επιστολή των φοιτητών του ΑΠΘ για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο

[Popaganda]: Επιστολή των φοιτητών του ΑΠΘ για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο

Κραυγή αγωνίας με σύσσωμη επιστολή 471 φοιτητών για τα ναρκωτικά, την πορνεία και την βία που αποτελεί καθημερινότητα στο πανεπιστήμιο, όπως δηλώνουν.

Είναι η πρώτη φορά, μετά από 40 χρόνια, που 471 φοιτητές  από όλες τις σχολές του Α.Π.Θ ενώνονται  και διαμαρτύρονται με μία επιστολή. Κάνουμε αγώνα να διώξουμε τα ναρκωτικά από το πανεπιστήμιο » λέει στα newmedia της ΕΡΤ3 o Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Κωνσταντίνος-Βασίλειος Κατσάμπαλος σχετικά με την επιστολή που έχουν αποστείλει οι φοιτητές , τόσο στον ίδιο όσο και στον πρύτανη του Α.Π.Θ Περικλή Μήτκα, προκειμένου να εκφράσουν την αγωνία τους ,την ανασφάλεια και τον φόβο που επικρατεί στους χώρους του πανεπιστημίου. Διαβάστε την επιστολή:

«Η παρούσα επιστολή έχει ως στόχο να εκφράσει την έντονη αντίδραση μιας σημαντικής μερίδας των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Α.Π.Θ για την τρέχουσα κατάσταση στους χώρους της Πολυτεχνικής Σχολής αλλά και του Πανεπιστημίου εν γένει, όσον αφορά στην ασφάλεια και την τήρηση της νομιμότητας.

Η παραβατικότητα, οι κλοπές, τα ναρκωτικά, η πορνεία και η βία είναι πλέον καθημερινότητα για όλους εμάς που περνούμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σε αυτούς τους χώρους ιδιαίτερα στην περιοχή της Πολυτεχνικής Σχολής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!