Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Popaganda]: Δείτε το το πρώτο επίσημο trailer του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
[Popaganda]: Δείτε το το πρώτο επίσημο trailer του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

[Popaganda]: Δείτε το το πρώτο επίσημο trailer του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Χιούμορ και διάθεση για ανανέωση και πρωτοπορία χαρακτηρίζουν τα 32 δευτερόλεπτα του trailer.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι δημιούργημα του σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (Wasted Youth, Suntan). 

Με μια έξυπνη, χιουμοριστική και κυρίως ανατρεπτική ματιά στην περίφημη σκηνή της ανάκρισης στο «Βασικό Ένστικτο» δίνει μάλλον το σύνθημα για τη διάθεση της φετινής διοργάνωσης που συνοψίζεται και στο tagline “GET NEW IDEAS”

https://www.youtube.com/watch?v=GFx9Yg_h87M&feature=youtu.be&t=27

Επίσης παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα του τμήματος Ματιές στα Βαλκάνια, καθώς και η πλήρης ρετροσπεκτίβα στο έργο του πρωτοπόρου τούρκου σκηνοθέτη Ζεκί Ντεμίρκουμπουζ. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του ΦΚΘ:

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΖΕΚΙ ΝΤΕΜΙΡΚΟΥΜΠΟΥΖ

Βαλκανικά κι αγαπημένα: Ένα υπέροχο μάγμα, με απρόβλεπτες ταινίες, συναρπαστικές διαδρομές και σκηνοθέτες με αιχμηρή ματιά, όπως ο Ρουμάνος Κρίστι Πούιου και ο Τούρκος Ρεχά Ερντέμ, που θα βρεθούν μεταξύ άλλων στο 57ο ΦΚΘ, προτείνουν φέτος οι Ματιές στα Βαλκάνια, το τμήμα που επιμελείται ο Δημήτρης Κερκινός. Η πλήρης ρετροσπεκτίβα στον πρωτοπόρο του ανεξάρτητου τουρκικού σινεμά, Ζεκί Ντεμίρκουμπουζ, είναι ανάμεσα στις προτάσεις του φετινού φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσουν οι θεατές. Ο ίδιος θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει τις ταινίες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!