Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Popaganda]: Δήλωση-διαμάντι: «Οποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις εισφορές του ας πάει στη Βουλγαρία»
[Popaganda]: Δήλωση-διαμάντι: «Οποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις εισφορές του ας πάει στη Βουλγαρία»

[Popaganda]: Δήλωση-διαμάντι: «Οποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις εισφορές του ας πάει στη Βουλγαρία»

Δια στόματος διοικητή του ΟΑΕΕ.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο κ. Τσακίρης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε Φλώρινα και Βέροια  προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα έντονο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζον ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του Ταμείου. Ενας από τους ασφαλισμένους είπε σε κάποια στιγμή στον διοικητή του ΟΑΕΕ ότι από την 1η Ιανουαρίου με τις αλλαγές στη φορολογία αλλά και τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι δεν θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος. 

Η απάντηση που του έδωσε ο κ.Τσακίρης προκάλεσε έκπληξη και τις αντιδράσεις των ασφαλισμένων, καθώς δήλωσε πως όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στη Βουλγαρία. 

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΟΑΕΕ δήλωσε στην εφημερίδα πώς η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε καθώς αυτό που ήθελε να καταδείξει λέγοντας κάτι τέτοιο είναι ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!