Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Popaganda]: Από διαρροή σε φιάλες οξυγονοκόλλησης πιθανότατα η φονική έκρηξη στα Everest
[Popaganda]: Από διαρροή σε φιάλες οξυγονοκόλλησης πιθανότατα η φονική έκρηξη στα Everest

[Popaganda]: Από διαρροή σε φιάλες οξυγονοκόλλησης πιθανότατα η φονική έκρηξη στα Everest

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε εργασίες στον χώρο ένας ψυκτικός ο οποίος και υπέστη εγκαύματα, ενώ εισέπνευσε και καπνούς. Ο 41χρονος είναι και ο μόνος που θα παραμείνει για νοσηλεία.

Τραγικός είναι ο απολογισμός του φοβερού δυστυχήματος που συνέβη 20 λεπτά μετά τις 9 το πρωί στο ταχυφαγείο Everest , στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Γ΄ Σεπτεμβρίου. Μία δυνατή έκρηξη από το υπόγειο του καταστήματος σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό στην περιοχή και μάλιστα σε μία ώρα αιχμής και με δεκάδες πελάτες στο κατάστημα αλλά και περαστικούς.

Ήταν τέτοια η ένταση του ωστικού κύματος που θραύσματα από τζάμια, τραπέζια, καθίσματα, ακόμα και σταθμευμένες μοτοσικλέτες εκτινάχθηκαν μέχρι την πλατεία Βικτωρίας, ενώ ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα και παρακείμενα σπίτια και επιχειρήσεις και στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά στο υπόγειο στο οποίο στεγάζονταν το λογιστήριο της επιχείρησης, κουζίνα, αποδυτήρια των εργαζομένων και τουαλέτες.

Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου και επιβεβαιώθηκε από υπαλλήλους ότι ούτε φιάλες προπανίου διέθετε η επιχείρηση, οι άντρες του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής άρχισαν να ερευνούν στα συντρίμμια του υπογείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: POPAGANDA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!