Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Xiaomi παρουσιάζει το βγαλμένο από το μέλλον Mi Mix Alpha
[PestaOla]: H Xiaomi παρουσιάζει το βγαλμένο από το μέλλον Mi Mix Alpha

[PestaOla]: H Xiaomi παρουσιάζει το βγαλμένο από το μέλλον Mi Mix Alpha

Το Xiaomi Mi Mix Alpha είναι ένα smartphone με εξαιρετικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις καινοτομίες του.

Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν την οθόνη που καλύπτει τις άκρες και το πίσω μέρος του πλαισίου σε συνδυασμό με την κάμερα των… 108 Megapixel. To αποτέλεσμα από το γεγονός ότι η συσκευή είναι ουσιαστικά μία οθόνη που περιβάλλει το κεραμικό πλαίσιο και αφήνει ελάχιστο χώρο για τα φυσικά πλήκτρα είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με αναλογία οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο που φτάνει σε ποσοστό το 180.9%, ενώ συνήθως έχουμε ποσοστό 80-90% στα πιο high end smartphones. To πλαίσιο γύρω από την οθόνη είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, στοιχείο που -σύμφωνα με την εταιρεία- προσφέρει έως και τριπλάσια αντοχή από το ανοξείδωτο ατσάλι.

Στις πλαϊνές οθόνες μπορεί να βλέπει κανείς τις ειδοποιήσεις και τις υπενθυμίσεις, ενώ το πίσω μέρος της οθόνης μπορεί να ενεργοποιείται όταν γυρίσει κανείς την πίσω πλευρά προς τα εμπρός, ή σε συνθήκες φωτογράφισης, προκειμένου να βλέπει εκείνος που φωτογραφίζεται το τελικό αποτέλεσμα επί της οθόνης.

Η κάμερα των 108 megapixel μπορεί να δώσει εικόνες με ανάλυση 12.032×9.024 pixels, αναμφίβολα μία εντυπωσιακή επίδοση, ενώ συνοδεύεται από έναν τηλεφακό 12 megapixel και μία ακόμα κάμερα ευρυγώνιας λήψης στα 20 megapixel. Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi Mix Alpha υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 855 Plus, ο οποίος συνδυάζεται με μνήμη RAM 12 GB.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!