Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Tα Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition διαθέσιμα στην Ελλάδα
[PestaOla]: Tα Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition διαθέσιμα στην Ελλάδα

[PestaOla]: Tα Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition διαθέσιμα στην Ελλάδα

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά των Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition.

Οι δύο συσκευές αποτελούν εξέλιξη του αρχικού Mi MIX που παρουσιάστηκε πέρυσι εισάγοντας στην αγορά την full screen οθόνη, χωρίς περιθώρια (bezels) φέρνοντας μία μίνι επανάσταση στη σχεδίαση των smartphones.

Το Xiaomi Mi MIX 2 , η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 που καλύπτει όλη την έκταση του σώματος της συσκευής, προσφέροντας μια εντυπωσιακή και εντελώς νέα αίσθηση χρήσης. Το «μυστικό» πίσω από την οθόνη «Full screen display 2.0» του Xiaomi Mi MIX 2, είναι το αποτέλεσμα του πρωτότυπου σχεδιασμού του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, χάρη στον οποίο επιτυγχάνεται το μικρότερο δυνατό περιθώριο στο κάτω μέρος της οθόνης, επιτρέποντας ταυτόχρονα την τέλεια εφαρμογή στο χέρι του χρήστη.

Συγκριτικά, το smartphone είναι κατά 11,9% μικρότερο από το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας την ίδια επιφάνεια θέασης, αλλά με σημαντικά μεγαλύτερη εργονομία και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση.

Το Mi MIX 2 εντυπωσιάζει με την τεσσάρων πλευρών κυρτή κεραμική πλάτη, στην οποία βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο smartphone, ενώ το περίβλημα κράματος αλουμινίου αυξάνει την ανθεκτικότητά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!