Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: ”What the Black is going on”… ή αλλιώς Black Friday στο Πλαίσιο
[PestaOla]: ”What the Black is going on”… ή αλλιώς Black Friday στο Πλαίσιο

[PestaOla]: ”What the Black is going on”… ή αλλιώς Black Friday στο Πλαίσιο

Η φετινή επικοινωνία του Πλαισίου για την καμπάνια “Black Friday” ξεκίνησε ανατρεπτικά και με το ερώτημα “What the Βlack is going on?”.

Στους ρυθμούς ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για αυτή την περίοδο, και στους χρωματικούς τόνους του μαύρου που έχει ήδη αρχίσει να καλύπτει τα πάντα, το Πλαίσιο προετοιμάζει το έδαφος για τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα η ίδια ερώτηση κυριαρχεί στο στόμα όλων.

“What the Βlack is going on?” λοιπόν, με την περιέργεια και την προσμονή του κοινού να ενισχύεται, προτού ακολουθήσει η απάντηση «Black Friday στο Πλαίσιο». Την πραγματική απάντηση όμως θα τη δώσουν οι black προσφορές της εταιρείας που φέτος θα είναι περισσότερες και μεγαλύτερες από ποτέ άλλοτε.

Το Πλαίσιο συνεχίζει να πρωτοπορεί, βασιζόμενο όχι μόνο στο εύρος των προσφορών του αλλά και στα σταθερά ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, όπως η δωρεάν παράδοση εντός 24ώρου στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (και εντός 2-3 ημερών σε πόλεις και περιοχές της περιφέρειας), η δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής και η απίστευτα αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη από τους 180 έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και μία διπλή «Μαύρη Εγγύηση», ειδικά για την περίοδο της Black Friday, που πέραν της εγγυημένης υποστήριξης από τη Νο1 ομάδα τεχνικών στην Ελλάδα, σε κάθε προσφορά ο καταναλωτής θα βλέπει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!