Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Sony παρουσιάζει την πρώτη mirrorless κάμερα των 61 Megapixel
[PestaOla]: H Sony παρουσιάζει την πρώτη mirrorless κάμερα των 61 Megapixel

[PestaOla]: H Sony παρουσιάζει την πρώτη mirrorless κάμερα των 61 Megapixel

H νέα Sony A7R IV καταφέρνει μία παγκόσμια πρωτιά για την κατηγορία των mirrorless καμερών που γνωρίζει άνθηση τα τελευταία έτη.

Η Sony αντικαθιστά το μοντέλο A7R III με μία νέα πρόταση, η οποία έρχεται να κατακτήσει την αγορά των mirrorless καμερών με αξιώσεις. Για πρώτη φορά, η ιαπωνική εταιρεία βάζει έναν αισθητήρα των 61 Megapixel σε ένα σώμα που ανήκει σε αυτή την κατηγορία και υπόσχεται ισχυρή απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτογράφισης. Ο αισθητήρας αυτός έχει τεχνολογία CMOS και συνοδεύεται από ένα εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης 567 σημείων, μαζί με τεχνολογία Real Time Tracking.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο κομμάτι της λήψης βίντεο, στοιχείο που δεν θα μπορούσε να παραλείψει μία μοντέρνα κάμερα. Έτσι, στο μοντέλο A7R IV, η Sony έχει δώσει την ικανότητα της λήψης κινούμενης εικόνας σε ποιότητα 4Κ, ενώ για πρώτη φορά βρίσκει κανείς ενσωματωμένη την τεχνολογία Eye AF σε ένα εργαλείο βιντεοσκόπησης.

Πολλά είναι τα ειδικά εφέ που προσφέρει η νέα κάμερα τόσο στους φίλους της φωτογραφίας όσο και σε όσους θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για τη λήψη κινούμενης εικόνας. Ο σκοπός της Sony είναι να κάνει τη ζωή του χρήστη της όσο το δυνατόν πιο εύκολη, με αρκετούς αυτοματισμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσφέρεται όλο το πεδίο των χειροκίνητων ρυθμίσεων που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του και ο πιο απαιτητικός φωτογράφος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!