Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Sony λανσάρει την εφαρμογή Playstation Communities
[PestaOla]: H Sony λανσάρει την εφαρμογή Playstation Communities

[PestaOla]: H Sony λανσάρει την εφαρμογή Playstation Communities

To Sony Playstation Communities app απευθύνεται στους κατόχους συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Apple App Store και στο Google Play Store, ενώ ο στόχος της εφαρμογής αυτής είναι να βοηθήσει τους gamers να διατηρούν τις επαφές και την επικοινωνία τους μεταξύ τους, ακόμα και αν δεν βρίσκονται μπροστά από την κονσόλα. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η εφαρμογή Playstation Communities απευθύνεται στους κατόχους PS4.

Μέσα από την εφαρμογή θα μπορεί να δει κανείς το προφίλ των άλλων παικτών, τα σκορ που έχουν πετύχει, την κατάταξή τους, επιλέγοντας έτσι εκείνους τους παίκτες με τους οποίους θα σχηματίσουν την ομάδα που θα κάνει μία επιδρομή για την εκτέλεση μίας αποστολής σε ένα παιχνίδι, ενώ παράλληλα μπορούν να μιλούν μέσω του Playstation Communities με τους φίλους τους.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Sony είχε δώσει στους παίκτες του Playstation τη δυνατότητα της επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, υπηρεσία που επεκτείνεται και εκτός PS4 με την παρουσίαση των εφαρμογών του Playstation Communities σε Android και iOS. Η εφαρμογή θα παρουσιάζει και τις κυρίαρχες τάσεις στο PS4 σε παγκόσμια κλίμακα, για να είναι ενήμεροι οι gamers για ό,τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο του gaming.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!