Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η σειρά Moto Z θα μπορούσε να αποκτήσει μελλοντικά την τεχνολογία Google Tango
[PestaOla]: Η σειρά Moto Z θα μπορούσε να αποκτήσει μελλοντικά την τεχνολογία Google Tango

[PestaOla]: Η σειρά Moto Z θα μπορούσε να αποκτήσει μελλοντικά την τεχνολογία Google Tango

Μπορεί το Lenovo Phab 2 Pro να αποτελεί το πρώτο smartphone που ενσωματώνει την τεχνολογία Google Tango, αλλά φαίνεται ότι η κινεζική εταιρεία επιθυμεί να αποκτήσουν παρόμοιες δυνατότητες και άλλες συσκευές της .

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της Motorola Mobility, θυγατρικής της Lenovo, Aymar de Lencquesaing, αποκάλυψε ότι στα σχέδια της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός Tango module το οποίο θα επιτρέπει στο Moto Z να αποκτήσει πλήρη συμβατότητα με το περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας της τεχνολογίας Tango.

«Η επαυξημένη πραγματικότητα σε ένα smartphone προφανώς είναι μία τεχνολογία που ήρθε για να μείνει», ανέφερε ο de Lencquesaing προσθέτοντας ότι «προφανώς θα ακολουθήσουμε ή θα ηγηθούμε σε αυτό το κομμάτι της αγοράς».

Να υπενθυμίσουμε ότι η τεχνολογία Tango που έχει αναπτύξει η Google συνδυάζει πολλαπλές κάμερες για τη μέτρηση του βάθους στον χώρο και της κίνησης. Επιπλέον, πρόσθετοι αισθητήρες δίνουν στη συσκευή-φορέα τη δυνατότητα να κατανοήσει που βρίσκεται και να αναγνωρίζει αντικείμενα στον περιβάλλοντα χώρο.

Η επιλογή δημιουργίας ενός module που θα ενσωματώνει την τεχνολογία Tango και θα προσαρμόζεται σε μία συσκευή θα έλυνε πρακτικά προβλήματα που προέκυψαν με το λανσάρισμα του Phab 2 Pro.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!