Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Συνεργασία Microsoft και TomTom για γεωγραφικά δεδομένα
[PestaOla]: Συνεργασία Microsoft και TomTom για γεωγραφικά δεδομένα

[PestaOla]: Συνεργασία Microsoft και TomTom για γεωγραφικά δεδομένα

Η Microsoft αναμένεται να χρησιμοποιήσει τα γεωγραφικά δεδομένα της TomTom για μια σειρά από cloud εφαρμογές και υπηρεσίες.

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Microsoft και της TomTom θα αποδώσει καρπούς τόσο στην πλατφόρμα Azure όσο και στους χάρτες της μηχανής αναζήτησης Bing, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίζονται οι εφαρμογές της Microsoft. Εννοείται ότι από τη συμφωνία αυτή θα επωφεληθεί η Cortana, αλλά και το οικοσύστημα των Windows.

H Microsoft τονίζει ότι η συνεργασία αυτή δεν θα μοιάζει με καμία άλλη μέχρι σήμερα, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το τι εννοεί με αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο deal κρίνεται επωφελές και για τις δύο εταιρείες, αφού και η TomTom από την πλευρά της θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ζήτηση για τις υπηρεσίες του Azure γνωρίζει μεγάλη άνθηση.

Η TomTom θα είναι ο προτιμητέος προμηθευτής γεωγραφικών δεδομένων και σημείων ενδιαφέροντος για τους χρήστες των Windows, στοιχείο που αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τον τομέα αυτό για ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος του καταναλωτικού κοινού. Θα πρέπει, τέλος, να τονιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα έχει προφανή χρήση και σε πλείστες όσες εφαρμογές του Internet of Things θα παρουσιάσει στο μέλλον η Microsoft.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!