Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Σύμφωνα με το DxOMark το Apple iPhone 8 Plus έχει την καλύτερη κάμερα
[PestaOla]: Σύμφωνα με το DxOMark το Apple iPhone 8 Plus έχει την καλύτερη κάμερα

[PestaOla]: Σύμφωνα με το DxOMark το Apple iPhone 8 Plus έχει την καλύτερη κάμερα

Η DxOMark, εταιρεία που ειδικεύεται στην αξιολόγηση των φωτογραφικών ικανοτήτων συσκευών smartphones, προχώρησε στη δοκιμή του iPhone 8 Plus της Apple.

Το αποτέλεσμα της δοκιμής ήταν ότι το νέο «μεγάλο» iPhone της Apple λαμβάνει την κορυφαία βαθμολογία την οποία έχει δώσει ποτέ η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αξιολογήσεων. Το σκορ του iPhone 8 Plus ήταν 94 βαθμοί, το οποίο με τον τρόπο αυτό «εκθρόνισε» τα Pixel και HTC U11 τα οποία με βαθμολογία 90 κατείχαν τα πρωτεία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία λαμβάνει και το iPhone 8 με 92 βαθμούς, επιτρέποντας έτσι στην Apple να καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Το νέο iPhone 8 Plus διαθέτει ικανότητα λήψης HDR φωτογραφιών, εξασφαλίζει τη λήψη περισσότερων λεπτομερειών ενώ διαθέτει βελτιωμένο Portrait Mode, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με το DxOMark το iPhone 8 Plus επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα στην ικανότητα λήψης του βάθους σε μία εικόνα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν δοκιμασθεί.

Παρόλα αυτά η κάμερα του νέου smartphone της Apple δεν είναι αψεγάδιαστη. Το DxOMark υποστηρίζει ότι εντόπισε μικρά προβλήματα στην απόδοση της αυτόματης εστίασης και της έκθεσης, ορατό «θόρυβο» σε συνθήκες λήψης χαμηλού φωτισμού ενώ δεν έλειψαν και οι «σκιές» σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό ή σε εσωτερικούς χώρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!