Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Σημαντική άνοδο στο 5G προβλέπει η Huawei μέσα στην επόμενη πενταετία
[PestaOla]: Σημαντική άνοδο στο 5G προβλέπει η Huawei μέσα στην επόμενη πενταετία

[PestaOla]: Σημαντική άνοδο στο 5G προβλέπει η Huawei μέσα στην επόμενη πενταετία

Τα στοιχεία της Huawei είναι αρκετά ευοίωνα για την αγορά του 5G, αφού γίνεται λόγος για την παροχή υπηρεσιών 5G σε 480 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο μέχρι και το έτος 2025.

Οι προβλέψεις αυτές έγιναν γνωστές από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο του βραζιλιάνικου παραρτήματος της εταιρείας και δημοσιεύθηκαν στο πρακτορείο Reuters. Οι αναλυτές της Huawei περιμένουν να έχει ξεκινήσει η διείσδυση των δικτύων 5ης γενιάς από το 2021 και έπειτα σε περίπου 70 διαφορετικές χώρες του κόσμου, στοιχείο που καταδεικνύει το ενδιαφέρον για την προσφορά υψηλών ταχυτήτων ασύρματης δικτύωσης. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές το 5G είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται σε 56 χώρες, ενώ οι 40 από αυτές είχαν παρουσιάσει και κάποιες υπηρεσίες που το χρησιμοποιούσαν.

Είναι προφανές ότι η Huawei θέλει να είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές εξοπλισμού για το 5G όχι μόνο για τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που θα ασχοληθούν με αυτό, αλλά και για τους τελικούς καταναλωτές που θα χρειαστούν νέο εξοπλισμό προκειμένου να μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες πέμπτης γενιάς. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, άλλωστε, ότι το 5G είναι ένα στοιχείο που συνδέεται άρρηκτα και με την άνοδο του Internet of Things, το οποίο εκτιμάται ότι θα γίνει ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού για τεχνολογικούς κολοσσούς, όπως είναι εκείνος της Huawei.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!