Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Siemens και η TCS ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βιομηχανική χρήση του IoT
[PestaOla]: Η Siemens και η TCS ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βιομηχανική χρήση του IoT

[PestaOla]: Η Siemens και η TCS ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βιομηχανική χρήση του IoT

Η Siemens και η Tata Consultancy Services, οργανισμός υπηρεσιών πληροφορικής ο οποίος παρέχει συμβουλές και επιχειρηματικές λύσεις, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με στόχο την καινοτομία στον χώρο του Internet of Things.

Η συνεργασία αυτή εστιάζει στους πελάτες των κλάδων της βιομηχανίας κατασκευών, της ενέργειας, της τεχνολογίας των κτηρίων, της υγειονομικής περίθαλψης και της σιδηροδρομικής βιομηχανίας, και θα τους επιτρέψει να επωφεληθούν από νέα δεδομένα πληροφόρησης και υπηρεσίες που βασίζονται στο MindSphere, το ανοιχτό IoT λειτουργικό σύστημα της Siemens το οποίο βασίζεται στο cloud.

Οι πελάτες θα επωφεληθούν από τις νέες εφαρμογές της TCS για το MindSphere, οι οποίες επιτρέπουν τη χρήση νέων ψηφιακών και αναλυτικών υπηρεσιών, όπως η προληπτική συντήρηση και ο έλεγχος της ενέργειας. Οι λύσεις της Siemens και της TCS θα επιτρέψουν στους πελάτες να διερευνήσουν νέα μοντέλα που αξιοποιούν την καινοτομία του IoT και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από την ψηφιακή οικονομία.

Η ψηφιοποίηση της βιομηχανίας – μέσω της οποίας οι ψηφιακές τεχνολογίες αναδιαμορφώνουν ριζικά ολόκληρες τις βιομηχανίες – θα δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για επιχειρήσεις όλων των μορφών και μεγεθών παγκοσμίως. Αρχικά, το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στον τομέα των κατασκευών, όπου το IoT έχει ήδη τραβήξει την προσοχή λόγω των τεράστιων όγκων δεδομένων που δημιουργούνται κατά στην παραγωγική διαδικασία, επιτρέποντας σημαντικές καινοτομίες στην απόδοση και τη συνδεσιμότητα του συστήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!