Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Schneider Electric παρουσιάζει λύση έξυπνης διαχείρισης UPS μέσω Cloud
[PestaOla]: H Schneider Electric παρουσιάζει λύση έξυπνης διαχείρισης UPS μέσω Cloud

[PestaOla]: H Schneider Electric παρουσιάζει λύση έξυπνης διαχείρισης UPS μέσω Cloud

Η Schneider Electric παρουσίασε το Smart-UPS με την εφαρμογή APC SmartConnect, το πρώτο και μοναδικό cloud-enabled UPS για τη διαχείριση ενέργειας σε ΙΤ περιβάλλον.

Η λύση επιτρέπει στις επιχειρήσεις, ιδίως στις μικρές και μεσαίες (SMBs), που έχουν περιορισμένο αριθμό πόρων και IT δυναμικού, για την προληπτική και αποτελεσματική διαχείριση της «υγείας» των UPS συστημάτων τους.

Η αστοχία της μπαταρίας ενός UPS, σε οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι ανεπιθύμητη, ωστόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικές καθυστερήσεις και απώλεια εσόδων. Για να αναδείξουμε τη σημαντικότητα του θέματος, αρκεί να αναφερθεί πως στον σημερινό κόσμο του IoT, αυτές οι συσκευές είναι πιθανό να υποστηρίζουν εξοπλισμό, τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα, που πρέπει να έχει το ίδιο επίπεδο διαθεσιμότητας και ασφάλειας όπως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά data centers.

To SmartConnect, που διατίθεται ως στάνταρ λειτουργία σε επιλεγμένα μοντέλα της κορυφαίας σειράς APC Smart UPS, παρέχει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) για να παραμένουν συνδεδεμένες με την τεχνολογία και τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία τους.

Το SmartConnect αξιοποιεί την ανοιχτή και διαλειτουργική, cloud-enabled αρχιτεκτονική EcoStruxure της Schneider Electric για να:
Συλλέγει και να στέλνει δεδομένα σχετικά με την «υγεία» και την κατάσταση του UPS του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του πότε πρέπει να αντικατασταθεί η μπαταρία, να ανανεωθεί η εγγύηση και τις ειδοποιήσεις απόδοσης του UPS.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!