Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η SAP ανακοίνωσε τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen
[PestaOla]: Η SAP ανακοίνωσε τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen

[PestaOla]: Η SAP ανακοίνωσε τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen

Η SAP ανακοίνωσε τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen, μιας υπηρεσίας που δίνει νέες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις προκειμένου να συνδέονται μεταξύ τους σε μια ανοιχτή κοινότητα.

Οι ευκαιρίες αυτές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συμμετοχή σε ομάδες σχετικές με επιχειρήσεις και τεχνολογίες, ενθαρρύνουν την επικοινωνία με thought leaders, οι οποίοι βοηθούν τις εταιρίες-πελάτες να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον τους μέσα από το SAP Leonardo, να θέσουν τις βάσεις για καινοτομία σε συνεργασία με start ups και να αναπτύξουν τις δεξιότητες μιας «έξυπνης» επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες του SAP Next-Gen παρέχονται μέσα από την συνδρομή σε πλατφόρμες που ανήκουν στους 25 διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους που δραστηριοποιείται η SAP, καθώς και στα IoT, machine learning, Blockchain και analytics, μέρος του SAP Leonardo. Επιπλέον, σε πλατφόρμες άλλων τεχνολογιών όπως VR/AR, robotics, drones, και εφαρμογές για λογισμικά iOS. Οι παροχές της πλατφόρμας μπορούν να διανεμηθούν μέσα από διαφορετικά λογισμικά για science fiction thinking, exponential thinking, design thinking, purpose driven thinking και next-gen change management. Τέλος οι υπηρεσίες διατίθενται και για λογισμικά ειδικής θεματολογίας, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης των εκπαιδευτικών ευκαιριών για τις γυναίκες, αλλά και του προγράμματος Snap!, μιας γλώσσας προγραμματισμού που επιτρέπει σε μαθητές να δημιουργούν διαδραστικές κινούμενες εικόνες, παιχνίδια, ιστορίες και πολλά άλλα, μαθαίνοντας παράλληλα να λειτουργούν με μαθηματικό και υπολογιστικό τρόπο σκέψης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!