Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Samsung θεωρεί «απίθανο» το Galaxy S9 να παρουσιαστεί στο CES 2018
[PestaOla]: Η Samsung θεωρεί «απίθανο» το Galaxy S9 να παρουσιαστεί στο CES 2018

[PestaOla]: Η Samsung θεωρεί «απίθανο» το Galaxy S9 να παρουσιαστεί στο CES 2018

Το τελευταίο διάστημα έντονες ήταν οι φήμες ότι η Samsung θα προχωρούσε νωρίτερα από το συνηθισμένο στην παρουσίαση της επόμενης ναυαρχίδας της, του Galaxy S9.

Ωστόσο, δηλώσεις στελέχους της Samsung στην κορεατική εφημερίδα Korea Herald φαίνεται ότι αλλάζουν τα δεδομένα. «Είναι μάλλον απίθανο κάτι τέτοιο» ήταν η δήλωση για να συμπληρωθεί στη συνέχεια ότι είναι πολύ πιθανότερο η εταιρεία να παρουσιάσει τη συσκευή και τα πλήρη χαρακτηριστικά της στο event που συνηθίζει να διοργανώνει η εταιρεία κάθε χρόνο, δηλαδή στο Mobile World Congress.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Mobile World Congress θα ανοίξει τις πύλες του στις 26 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου 2018. Κατά το παρελθόν η Samsung διοργάνωνε ειδική εκδήλωση μία ημέρα πριν την έναρξη του MWC στην οποία γίνονται οι παρουσιάσεις των νέων συσκευών. Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε η ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί το Galaxy S9 είναι στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, το επόμενο μέλος της σειράς Galaxy S δεν θα είναι ένα πλήρως επανασχεδιασμένο smartphone όπως συνέβη πέρυσι. Το Galaxy S9 αναμένεται να έρθει με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη αλλά σε σώμα του οποίου οι διαστάσεις δεν θα ξεπερνούν αυτές του S8.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!