Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Samsung: Νέο λογισμικό και λειτουργίες για τα Galaxy Watch, Gear Sport και Gear S3
[PestaOla]: Samsung: Νέο λογισμικό και λειτουργίες για τα Galaxy Watch, Gear Sport και Gear S3

[PestaOla]: Samsung: Νέο λογισμικό και λειτουργίες για τα Galaxy Watch, Gear Sport και Gear S3

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου λογισμικού για τις συσκευές της Galaxy Watch, Gear Sport και Gear S3, το οποίο παρέχει νέο περιβάλλον εργασίας, νέες λειτουργίες και αναβαθμισμένη βελτιστοποίηση μπαταρίας.

Ουσιαστικά, η αναβάθμιση περιλαμβάνει το νέο περιβάλλον εργασίας One UI της Samsung, το οποίο θεωρείται απλό στην χρήση και σχεδιασμένο να προσφέρει άνετη πλοήγηση και ξεκάθαρη, διαισθητική διασύνδεση. Το νέο λογισμικό θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά στην Ελλάδα από το τέλος Μαΐου 2019 και θα προσφέρει νέο περιβάλλον χρήσης στο ρολόι, αναβαθμισμένη βελτιστοποίηση μπαταρίας και ενημερωμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης με το Samsung Health.

Πιο αναλυτικά, το One UI χαρακτηρίζεται από καθαρότητα και απλότητα και είναι σχεδιασμένο για να μειώσει τους περιττούς περισπασμούς και την «οπτική ακαταστασία», για ευκολότερη ανάγνωση, ταχύτερη πλοήγηση και καλύτερη εμπειρία χρήσης. Τα ενημερωμένα γραφικά περιλαμβάνουν ρεαλιστικά animations όταν οι χρήστες κατακτούν μια επίτευξη φυσικής δραστηριότητας, παρέχοντας μια βελτιωμένη οπτική εμπειρία. Το One UI στο smartwatch προσφέρει μια κομψή επιφάνεια διεπαφής που συγχρονίζεται με το One UI των Galaxy smartphones, παρέχοντας αρμονικά χρώματα και όμοιες διατάξεις στις συσκευές.

Η αναβάθμιση παρέχει, επίσης, βελτιωμένες οπτικές ρυθμίσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν και να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση τη συσκευή τους. Το ενημερωμένο περιβάλλον διεπαφής διαθέτει νέες προηγμένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης λειτουργίας αφύπνισης με την αφή, τον έλεγχο της συχνότητας και του χρονοδιαγράμματος των καθημερινών ενημερώσεων καθώς και την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση της λειτουργίας Καληνύχτα, σύμφωνα με τις προσωπικές συνήθειες ύπνου του χρήστη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!