Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge παίρνουν χαρακτηριστικά του Note 7
[PestaOla]: Τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge παίρνουν χαρακτηριστικά του Note 7

[PestaOla]: Τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge παίρνουν χαρακτηριστικά του Note 7

Η Samsung επεξεργάζεται σχέδιο που θα φέρει ορισμένα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του αποσυρθέντος Note 7 στα Galaxy S7 και S7 Edge.

Όπως αποκαλύπτει το BBC, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Samsung, τα S7 και S7 Edge θα ενισχυθούν με ορισμένα νέα χαρακτηριστικά προερχόμενα από το Note 7. Αναλυτές θεωρούν ότι η κίνηση αυτή έρχεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της κορεατικής εταιρείας να συγκρατήσει πελάτες της από το να μετακινηθούν σε άλλα smartphones.

Όπως αναφέρει σε ανάλυσή της η IHS Markit τα Galaxy S7 και S7 Edge είναι πλέον οι μόνες ναυαρχίδες της Samsung, μετά την απόσυρση του Note 7, οπότε όλο το βάρος πέφτει σε αυτά τα μοντέλα να διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία της εταιρείας.

«Έχουμε προχωρήσει σε έκδοση μίας αναβάθμισης λογισμικού ώστε να προσφέρουμε ενίσχυση των χαρακτηριστικών των Galaxy S7/ S7 Edge και η οποία θα προσφέρει μια πιο άνετη και προσαρμόσιμη εμπειρία στους χρήστες», αναφέρεται στη δήλωση της Samsung που φιλοξένησε το BBC.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή αφορά τη λειτουργία Always-On της οθόνης η οποία πλέον αναβαθμίζεται και αποκτά τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα της έκδοσης που υπήρχε στο Note 7.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!