Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: To Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή του
[PestaOla]: To Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή του

[PestaOla]: To Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή του

Τα στοιχεία συνηγορούν ως προς το ότι η Samsung κατάφερε να διορθώσει όλα τα προβλήματα που οδήγησαν στην αναβολή της έναρξης της εμπορικής πορείας του Galaxy Fold.

Το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone απογοήτευσε τους περισσότερους αμέσως μόλις ανακοινώθηκε, καθώς οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου που είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις πρώτες μονάδες του Samsung Galaxy Fold στα χέρια τους για δοκιμή, αντιμετώπισαν μια σειρά από προβλήματα. Παρουσιάστηκαν ρωγμές, αδικαιολόγητες φθορές, με αποτέλεσμα η Samsung να ανακαλέσει όλες τις συσκευές του Galaxy Fold.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines, η Samsung εργάστηκε σκληρά προκειμένου να διορθώσει όλα τα προβλήματα και να προετοιμαστεί για την εκ νέου κυκλοφορία του Galaxy Fold, που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το νέο λανσάρισμα του Galaxy Fold να γίνει σχετικά σύντομα, ίσως και εντός του επόμενου μήνα.

Μερικές από τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες προέβη η Samsung περιλαμβάνουν το να μην μπορεί να αφαιρείται το προστατευτικό κάλυμμα της οθόνης, ενώ μειώθηκε σε μέγεθος και η ειδική άρθρωση που κρατά ενωμένες τις δύο πλευρές της οθόνης. Από πολλούς δοκιμαστές έγινε εκεί ο εντοπισμός ενός σοβαρού προβλήματος για τη δομή του πλαισίου του Galaxy Fold.

Οι πληροφορίες από ποικίλες πηγές συμφωνούν ότι η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζει τις ανανεωμένες συσκευές της, προκειμένου να είναι έτοιμη για το νέο λανσάρισμά τους στις αγορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!