Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Samsung: Επιβεβαιώνεται η παρουσία του ψηφιακού βοηθού Bixby στο Galaxy S8
[PestaOla]: Samsung: Επιβεβαιώνεται η παρουσία του ψηφιακού βοηθού Bixby στο Galaxy S8

[PestaOla]: Samsung: Επιβεβαιώνεται η παρουσία του ψηφιακού βοηθού Bixby στο Galaxy S8

H Samsung επιβεβαίωσε εκ νέου ότι το Galaxy S8 θα είναι εφοδιασμένο με τον ψηφιακό βοηθό Bixby, ο οποίος και θα έχει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. 

Ο Bixby, ο νέος ψηφιακός βοηθός της Samsung θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, αλλά δεν αποκλείεται να βρει σύντομα το δρόμο του και σε άλλα μοντέλα που θα παρουσιάσει η κορεάτικη εταιρεία. Ο Bixby θα μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις συσκευές της Samsung που έχουν σύνδεση στο Internet, επομένως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρεία στο επίσημο blog της, θα μπορεί να μπει σε tablets, υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις και πολλές άλλες συσκευές.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Bixby είναι αυτό που η Samsung ονομάζει Context Awareness, δηλαδή τη γνώση του περιεχομένου, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα κάνει τον ψηφιακό βοηθό ικανό να κατανοεί τι ακριβώς ζητά ο χρήστης του, καθώς και το περιεχόμενο με το οποίο αλληλεπιδρά σε μια εφαρμογή ο χρήστης όταν καλεί τον Bixby για βοήθεια. Αργότερα, θα ακολουθήσει ένα Software Development Kit για τον Bixby, βάσει του οποίου οι developers θα μπορούν να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές που θα τον περιέχουν, ή ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις στις οποίες θα μπορεί να είναι προεγκατεστημένος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!