Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Samsung δοκίμασε σε δικά της εργαστήρια τις μπαταρίες του Note 7
[PestaOla]: Η Samsung δοκίμασε σε δικά της εργαστήρια τις μπαταρίες του Note 7

[PestaOla]: Η Samsung δοκίμασε σε δικά της εργαστήρια τις μπαταρίες του Note 7

Νέες πληροφορίες συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον τρόπο χειρισμού, εκ μέρους της Samsung, κρίσιμων θεμάτων πριν την κυκλοφορία του Note 7.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η Samsung είχε προτιμήσει την δοκιμή των επίμαχων μπαταριών του Galaxy Note 7 σε δικά της εργαστήρια, αντί να χρησιμοποιήσει εργαστήρια ανεξάρτητων φορέων. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές smartphones (περιλαμβανομένης της Apple) χρησιμοποιούν συνήθως ένα από τα 28 εργαστήρια που έχουν πιστοποιηθεί από τον αρμόδιο φορέα CTIA των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι συγκεκριμένες δοκιμές γίνονται για να εξασφαλιστεί ότι τα προς παραγωγή προϊόντα πληρούν συγκεκριμένους όρους, όπως αυτοί καθορίζονται από το IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers). Οι δοκιμές των μπαταριών γίνονται τόσο εκτός όσο και εντός των συσκευών. Η διαδικασία επικεντρώνει στον τρόπο αντίδρασης της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης ή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Επιπλέον, οι μπαταρίες υπόκεινται σε δοκιμές υψηλών θερμοκρασιών που εξομοιώνουν πρακτικά τους καλοκαιρινούς μήνες και την πιθανότητα υπερθέρμανσης.

Το δημοσίευμα εμμέσως επιβεβαιώνεται και από τη Samsung αφού εκπρόσωπος της εταιρείας είχε υποστηρίξει ότι οι «εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα στο Galaxy Note 7, είτε στις αρχικές είτε στις συσκευές αντικατάστασης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!