Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Samsung διευρύνει τα brands Exynos και ISOCELL με λύσεις αυτοκίνησης
[PestaOla]: Η Samsung διευρύνει τα brands Exynos και ISOCELL με λύσεις αυτοκίνησης

[PestaOla]: Η Samsung διευρύνει τα brands Exynos και ISOCELL με λύσεις αυτοκίνησης

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε δύο νέα brands για λύσεις αυτοκίνησης, Samsung Exynos Auto και Samsung ISOCELL Auto, με στόχο να φέρει τεχνολογίες αιχμής στην επεξεργασία εφαρμογών και τους αισθητήρες εικόνας στον δρόμο.

Οι επεξεργαστές Exynos της Samsung έχουν αναγνωριστεί για την απόδοση και τη σταθερότητά τους από την πρώτη εμφάνιση τους το 2011. Επιπλέον των ισχυρών και ταυτόχρονα αξιόπιστων χαρακτηριστικών που διαθέτουν οι εκδοχές Exynos για κινητές συσκευές, η Exynos Auto ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βιομηχανίας για πιο σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να αναπτύξουν καινοτόμες εφαρμογές για infotainment, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (Advanced Driving Assistance Systems) και τηλεματική.

Οι επεξεργαστές που διατίθενται από την Exynos Auto χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες: τη σειρά Exynos Auto V για προηγμένα συστήματα in-vehicle infotainment (IVI), τη σειρά Exynos Auto A για ADAS και τη σειρά Exynos Auto T για λύσεις τηλεματικής.

Οι αισθητήρες εικόνας ISOCELL της Samsung έχουν φέρει τις καινοτόμες τεχνολογίες απεικόνισης στις κινητές συσκευές από το 2017. Βασισμένοι στην πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας για την απομόνωση των pixels, την ISOCELL, οι αισθητήρες προσφέρουν μεγαλύτερη ορατότητα του δρόμου και του περιβάλλοντος, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την πιο ακριβή αναγνώριση αντικειμένων. Κάτι τέτοιο επιτρέπει, για παράδειγμα, στα οχήματα να αντιλαμβάνονται τις οδικές συνθήκες ή τους πιθανούς κινδύνους ακόμη και κατά την οδήγηση μέσα σε σήραγγες ή κάποιο άλλο περιβάλλον με συνθήκες υψηλής αντίθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!