Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 8 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: To ραδιόφωνο FM επιστρέφει στα κινητά της LG σε ΗΠΑ-Καναδά
[PestaOla]: To ραδιόφωνο FM επιστρέφει στα κινητά της LG σε ΗΠΑ-Καναδά

[PestaOla]: To ραδιόφωνο FM επιστρέφει στα κινητά της LG σε ΗΠΑ-Καναδά

Τα smartphones της LG που θα πωλούνται στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αποκτήσουν και πάλι τη δυνατότητα συντονισμού στα ερτζιανά. 

Εδώ και αρκετό καιρό, πολλά από τα smartphones που πωλούνται σε ΗΠΑ, Καναδά, αλλά και στην Ευρώπη έχουν απενεργοποιημένη τη δυνατότητα συντονισμού στο ραδιόφωνο FM. H LG έρχεται να αλλάξει αυτή την κατάσταση και ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία TagStation, η οποία είναι εκείνη στην οποία ανήκει η εφαρμογή NextRadio. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής θα ενεργοποιηθούν τα FM chips που υπάρχουν μέσα στα smartphones της LG.

H κίνηση αυτή της LG αφορά στα smartphones που θα κυκλοφορήσουν στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Λατινικής Αμερικής, χωρίς να σημειώνεται εάν θα γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Ευρώπη. Πάντως, η LG σημειώνει ότι σε πολλές από τις συσκευές της θα έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή NextRadio, στο πλαίσιο της συμφωνίας της με την TagStation, όπως αναφέρει το Phone Arena. Το στοιχείο που δεν έδωσε στη δημοσιότητα η LG είναι το ποια μοντέλα της θα είναι εκείνα που θα έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή NextRadio.

To προφανές όφελος της χρήσης του FM chip σε ένα smartphone για να ακούσει κανείς ραδιόφωνο από τη χρήση μίας υπηρεσίας online radio streaming είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!