Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Προβλήματα σύνδεσης σε παγκόσμια κλίμακα για το Skype
[PestaOla]: Προβλήματα σύνδεσης σε παγκόσμια κλίμακα για το Skype

[PestaOla]: Προβλήματα σύνδεσης σε παγκόσμια κλίμακα για το Skype

Προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει, σε παγκόσμια κλίμακα, η εφαρμογή Skype καθώς είχε «πέσει» χθες το βράδυ, για να επανέλθει σήμερα τα ξημερώματα αλλά όχι πλήρως.

Όπως μας ανέφερε αναγνώστης του Pestaola.gr, μέχρι τα ξημερώματα η εφαρμογή επέτρεπε στον χρήστη να κάνει log in και στη συνέχεια έμπαινε σε μία συνεχή προσπάθεια να συνδεθεί χωρίς επιτυχία. Παράλληλα, όλες οι επαφές εμφανίζονταν σαν offline. Η κατάσταση φάνηκε να βελτιώνεται γύρω στις 4-5 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα εμφανιζόταν σε όλες τις πλατφόρμες του Skype.

Από την πλευρά της η Microsoft ανακοίνωσε ότι γνωρίζει την ύπαρξη του προβλήματος και εργάζεται για τη διόρθωσή του. Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι «χρήστες χάνουν τη σύνδεσή τους με την εφαρμογή και ενδέχεται να μην είναι σε θέση να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα».

Οι περισσότερες αναφορές προβλημάτων προέρχονταν από την Ευρώπη και τη Ρωσία ενώ σαφώς λιγότερες προέρχονταν από Ηνωμένες Πολιτείες και Ασία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!