Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Πρόβλεψη ότι τα Galaxy S9 και S9+ θα ξεπεράσουν σε παραδόσεις τα Galaxy S8 και S8+
[PestaOla]: Πρόβλεψη ότι τα Galaxy S9 και S9+ θα ξεπεράσουν σε παραδόσεις τα Galaxy S8 και S8+

[PestaOla]: Πρόβλεψη ότι τα Galaxy S9 και S9+ θα ξεπεράσουν σε παραδόσεις τα Galaxy S8 και S8+

Οι παραδόσεις των φετινών ναυαρχίδων της Samsung φαίνεται ότι ξεπέρασαν τις 8 εκατομμύρια συσκευές τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας αναλύσεων Canalys.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας η Samsung παρέδωσε 8 εκατομμύρια Galaxy S9 και Galaxy S9+ κατά τις πρώτες 30 ημέρες κυκλοφορίας τους, ισοφαρίζοντας με τον τρόπο αυτό την επίδοση που είχε πετύχει πέρυσι η σειρά Galaxy S8. Το «άσχημο» για την Samsung έγκειται στο γεγονός ότι η σειρά Galaxy S9 κυκλοφόρησε αρχικά σε περισσότερες αγορές σε σχέση με την σειρά Galaxy S8.

Στα «θετικά» θα πρέπει να προσμετρήσει το γεγονός ότι από τις δύο συσκευές της σειράς περισσότερο φαίνεται να πουλάει το μεγαλύτερο, ακριβότερο και με dual κάμερα Galaxy S9+ κάτι που προφανώς θα έχει αντίκτυπο και στην άνοδο των εσόδων της εταιρείας. Από τις 8 εκατ. συσκευές, τα 2,8 εκατομμύρια διοχετεύθηκαν στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και περίπου άλλο ένα εκατομμύριο στην αγορά της Κορέας.

Ωστόσο, ούτε το Galaxy S9 (όπως και το περυσινό Galaxy S8) κατόρθωσε να ξεπεράσει τις επιδόσεις του Galaxy S7 και του μεγαλύτερου Galaxy S7 Edge. Εκείνο το ζευγάρι είχε κατορθώσει να επιτύχει παραδόσεις ύψους 9 εκατομμυρίων τεμαχίων, κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, τον Μάρτιο του 2016, ενώ συνολικά σε μία περίοδο δώδεκα μηνών οι παραδόσεις έφτασαν τις 48 εκατομμύρια συσκευές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!