Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο της Nubia
[PestaOla]: Πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο της Nubia

[PestaOla]: Πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο της Nubia

Το βασικό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου της Nubia φαίνεται να είναι το γεγονός ότι δεν θα έχει πλαίσιο γύρω από την οθόνη. 

Η Nubia, ένα παρακλάδι της ZTE από την Κίνα, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Xiaomi, επίσης από την Κίνα, η οποία εκτιμάται ότι στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάσει μία αντίστοιχη συσκευή, η οποία δεν θα έχει εμφανή περιθώρια δίπλα από την οθόνη. Το πλεονέκτημα με αυτή τη σχεδιαστική επιλογή, εκτός από το εμφανές αισθητικό αποτέλεσμα είναι ότι η οθόνη καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος του πλαισίου, επιτρέποντας έτσι την προβολή περισσότερου περιεχομένου στις δεδομένες διαστάσεις της κάθε συσκευής.

Το νέο μοντέλο της Nubia παρουσιάζεται στα σχετικά renders ως ένα concept smartphone, με slide out σχεδιασμό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena. Ένα άλλο ενδιαφέρον σχεδιαστικό στοιχείο του νέου μοντέλου της Nubia είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να αλλάξει τα καλύμματα του στο πίσω μέρος. Η Nubia θα δώσει με αυτόν τον τρόπο την επιλογή στους κατόχους του νέου μοντέλου να κάνουν τη συσκευή τους ξύλινη, μεταλλική ή αλουμινένια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!