Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί η Apple από το πάθημα του Galaxy Note 7;
[PestaOla]: Πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί η Apple από το πάθημα του Galaxy Note 7;

[PestaOla]: Πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί η Apple από το πάθημα του Galaxy Note 7;

Η Samsung ανακάλεσε για δεύτερη φορά το Note 7 και τερμάτισε την παραγωγή του, δυσάρεστη κατάσταση για την ίδια, αλλά ίσως αποτελεί ευκαιρία για την Apple να εκμεταλλευθεί προς όφελός της την κατάσταση.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σήμερα ένας κάτοχος Galaxy Note 7 μπορεί είτε να αντικαταστήσει τη συσκευή του με κάποια άλλη συσκευή της Samsung ή να του επιστραφούν τα χρήματα και αν το επιθυμεί να επιλέξει κάποιο smartphone άλλου κατασκευαστή.

Σε πρόσφατη αναφορά της η KGI Securities θεωρεί ότι ο «άλλος κατασκευαστής» θα είναι η Apple για έναν αριθμό καταναλωτών που θα ποικίλει από τα πέντε έως τα επτά εκατομμύρια. Μάλιστα, οι αναλυτές της εταιρείας εκτιμούν ότι η πλειοψηφία αυτού του κοινού θα επιλέξει το iPhone 7 Plus λόγω της dual lens κάμεράς του καθώς πολλοί χρήστες είχαν αρχικά επιλέξει το Note 7 λόγω των φωτογραφικών του επιδόσεων.

Πρακτικά η αναφορά της KGI θεωρεί ότι από τα περίπου 12 εκατομμύρια καταναλωτές που είχαν αγοράσει το Galaxy Note 7, περίπου οι μισοί θα μπορούσαν να αλλάξουν τις προτιμήσεις τους και να στραφούν σε κάποιο μοντέλο iPhone.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!