Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η πλατφόρμα LG ThinQ επεκτείνεται στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού
[PestaOla]: Η πλατφόρμα LG ThinQ επεκτείνεται στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού

[PestaOla]: Η πλατφόρμα LG ThinQ επεκτείνεται στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού

Η LG Electronics ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη εφαρμογή ThinQ παγκοσμίως, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο εμπλουτισμένη έξυπνη οικιακή εμπειρία.

Ενσωματώνοντας την ΑΙ στρατηγική της εταιρείας «εξέλιξη, σύνδεση και ανοιχτή στάση», το LG ThinQ παρέχει πλέον ακόμα πιο απρόσκοπτη διαχείριση των έξυπνων οικιακών συσκευών της LG, καθώς και διευρυμένες υπηρεσίες για τους καταναλωτές σε περισσότερες από 150 χώρες.

Το LG ThinQ αξιοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής Google Assistant για να προσφέρει τον πιο πρακτικό τρόπο σύνδεσης των χρηστών με τις συσκευές ThinQ. Η εφαρμογή LG ThinQ, που παρουσιάστηκε αρχικά ως SmartThinQ, είναι η πρώτη mobile εφαρμογή για έξυπνες οικιακές συσκευές που παρέχει φωνητική αναγνώριση, δίνοντας στους χρήστες την ελευθερία να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις συσκευές τους μέσω φωνητικών εντολών.

Επιπλέον, αυτή η προηγμένη εφαρμογή βασισμένη στην AI τεχνολογία διαθέτει εξατομικευμένη υποστήριξη με τη μορφή της ‘Προληπτικής Εξυπηρέτησης Πελατών’ (Proactive Customer Care) για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με τα πιθανά προβλήματα πριν αυτά παρουσιαστούν, διευκολύνοντας τις γρηγορότερες επισκέψεις τεχνικών, εάν κριθεί απαραίτητο. Η ‘Προληπτική Εξυπηρέτηση Πελατών’ βοηθά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων και της διάρκειας λειτουργίας τους μέσω της συστηματικής καθοδήγησης και των συμβουλών για τη καλύτερη δυνατή λειτουργία των συσκευών.

Μέσω της εφαρμογής, οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν τις έξυπνες συσκευές της LG με τους λογαριασμούς τους στο Amazon για αυτόματη παραγγελία και παράδοση αναλώσιμων μέσω της υπηρεσίας Amazon Dash Replenishment.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!