Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Ποια Huawei smartphones θα αναβαθμιστούν σε Android Nougat;
[PestaOla]: Ποια Huawei smartphones θα αναβαθμιστούν σε Android Nougat;

[PestaOla]: Ποια Huawei smartphones θα αναβαθμιστούν σε Android Nougat;

Η Huawei ανακοινώνει το πρόγραμμα των αναβαθμίσεων των smartphones της σε λειτουργικό Android 7.0 Nougat. 

Η ανακοίνωση αυτή της Huawei έχει τη δική της σημασία, καθώς -όπως πολύ σωστά τονίζει το Android Headlines- η εταιρεία αυτή είναι ο τρίτος σε μέγεθος κατασκευαστής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 100 εκατομμύρια smartphones μέσα στο 2016. Τώρα, η εταιρεία αποκαλύπτει ποια θα είναι τα smartphones της τα οποία θα πάρουν την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat.

Εκτός από το Huawei Mate 9, το οποίο ξεκίνησε να κυκλοφορεί με το Android 7.0 Nougat προεγκατεστημένο, την αναβάθμιση στη νεότερη διαθέσιμη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google αναμένεται να πάρουν τα ακόλουθα μοντέλα: Huawei Mate 8 , Huawei P9 , Huawei P9 Plus , Huawei P9 Lite , Huawei Nova και Huawei Nova Plus . Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μερικές ακόμα συσκευές της Huawei που θα πάρουν το update, αλλά αυτές θα ακολουθήσουν αργότερα.

Τα πρώτα μοντέλα που αναμένεται να πάρουν την αναβάθμιση του λειτουργικού, θα είναι το Huawei Mate 8 και το Huawei P9. Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί το πρώτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα και πάλι με το Android Headlines.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!