Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Όλα σε ένα gigabit WiFi bridge με το devolo GigaGate
[PestaOla]: Όλα σε ένα gigabit WiFi bridge με το devolo GigaGate

[PestaOla]: Όλα σε ένα gigabit WiFi bridge με το devolo GigaGate

Η devolo εγκαινιάζει με το GigaGate μία νέα λύση όλα σε ένα, αφού πρόκειται για ένα ασύρματο bridge που παρέχει σε όλες τις multimedia συσκευές του σπιτιού, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

Έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming αλλά και audio δέκτες και κονσόλες παιχνιδιών έχουν πλέον μία ταχύτατη σύνδεση στο Internet για μία ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Το σπίτι σας λοιπόν, είναι όλο και πιο κοντά στο να γίνει ένα πραγματικό multimedia centre. Οι φορητοί υπολογιστές, οι έξυπνες τηλεοράσεις, αλλά και οι κονσόλες παιχνιδιών, λειτουργούν ταυτόχρονα και κανείς στο σπίτι δεν θέλει να περιμένει με τίμημα την εργασία του ή την ψυχαγωγία του. Όλοι θέλουν να είναι online ταυτόχρονα! Το νέο devolo GigaGate φέρνει τη δύναμη του Internet εκεί ακριβώς που θέλετε έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και με ακρίβεια.

Τo devolo GigaGate Starter Pack αποτελείται από μια συσκευή βάσης, η οποία συνδέεται με τον router και μία συσκευή δορυφόρο μέσω του καλωδίου Ethernet. Η συσκευή δορυφόρος τοποθετείται στην multimedia γωνιά του σπιτιού, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι multimedia συσκευές, όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming, κονσόλες παιχνιδιών κ.α.. Οι δύο συσκευές GigaGate δημιουργούν άμεσα τέσσερις ασύρματες συνδέσεις των 5GHz αυτόματα με τη χρήση αυτό-συντονιζόμενων κεραιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!