Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Τα νοσοκομεία και ο τομέας υγείας βασίζονται στα Windows 7
[PestaOla]: Τα νοσοκομεία και ο τομέας υγείας βασίζονται στα Windows 7

[PestaOla]: Τα νοσοκομεία και ο τομέας υγείας βασίζονται στα Windows 7

Το παλιό λειτουργικό σύστημα της Microsoft εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε μονάδες υγείας κάθε είδους ανά τον κόσμο.

Πολλοί θα σπεύσουν να αναρωτηθούν γιατί δεν γίνεται η αναβάθμιση των υπολογιστών των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στο ασφαλέστερο και υποστηριζόμενο από την Microsoft, Windows 10, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι τα Windows 7 βρίσκονται επίσης εγκατεστημένα και σε άλλα διαγνωστικά μηχανήματα πέρα από τους απλούς υπολογιστές. Η αναβάθμιση εκεί δεν είναι τόσο εύκολη όσο σε έναν απλό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα δεδομένα αυτά πιστοποιούν ότι το όραμα της Microsoft για πλήρη μετάβαση στα Windows 10 δεν είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί.

Πληροφορίες από την αγορά δείχνουν ότι δύο έτη μετά από την παρουσίαση του νεότερου λειτουργικού συστήματος, τα Windows 7 συνεχίζουν να βρίσκονται εγκατεστημένα σε πολλά συστήματα διάφορων επιχειρήσεων. Η εταιρεία Duo, η οποία ανήκει στη Cisco, μελετώντας την επιχειρηματική αγορά, πιστοποιεί ότι το 66% της αγοράς το καταλαμβάνουν τα Windows 10, αλλά τα Windows 7 επιμένουν με ένα σεβαστό ποσοστό της τάξης του 29% στους επαγγελματικούς χώρους.

Ο τομέας της Υγείας είναι νευραλγικός καθώς τα στοιχεία δείχνουν μία ευρεία χρήση ενός τόσο παλιού λειτουργικού συστήματος, για το οποίο η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι θα πάψει να διανέμει ενημερωτικά πακέτα λογισμικού μετά από τις 14 Ιανουαρίου 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!