Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Το Nokia D1C έρχεται σε δύο εκδόσεις – Διαρροή των χαρακτηριστικών του
[PestaOla]: Το Nokia D1C έρχεται σε δύο εκδόσεις – Διαρροή των χαρακτηριστικών του

[PestaOla]: Το Nokia D1C έρχεται σε δύο εκδόσεις – Διαρροή των χαρακτηριστικών του

Μπορεί η Nokia να μην αποτελεί πλέον τον τεχνολογικό γίγαντα που ήταν στο παρελθόν ωστόσο και μόνο η είδηση ότι επανέρχεται, έστω και σαν brand, στον χώρο των smartphones δημιουργεί από ανυπομονησία έως περιέργεια.

Ο τελευταίος κύκλος φημών που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο θέλει τη Nokia να λανσάρει το D1C όχι σε μία αλλά σε δύο εκδοχές, η κάθε μία με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, καμία από τις δύο εκδόσεις δεν φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας .

Πιο αναλυτικά, το Nokia D1C φαίνεται να είναι ένα mid-range smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430 και οθόνη ανάλυσης Full HD. Αυτά τα δύο στοιχεία φαίνεται ότι θα είναι κοινά στις δύο εκδόσεις της συσκευής. Από εκεί και πέρα οι φήμες θέλουν να υπάρχει διαφοροποίηση σε επίπεδο μνήμης RAM, τη διαγώνιο της οθόνης και την ενσωματωμένη κάμερα.

Το βασικό μοντέλο θα έχει μνήμη RAM μεγέθους 2GB και οθόνη διαγωνίου πέντε ιντσών, ενώ η πίσω κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel. Αντίθετα, το δεύτερο μοντέλο θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 3GB, οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ενώ ο αισθητήρας της κάμερας θα είναι ανάλυσης 16 Megapixel.

Να υπενθυμίσουμε ότι ενδέχεται η Nokia να λανσάρει σαν μέλος της ευρύτερης οικογένειας D1C και ένα tablet .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!