Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: To Netflix προσφέρει δυνατότητα offline παρακολούθησης περιεχομένου
[PestaOla]: To Netflix προσφέρει δυνατότητα offline παρακολούθησης περιεχομένου

[PestaOla]: To Netflix προσφέρει δυνατότητα offline παρακολούθησης περιεχομένου

Το Netfllix ανακοίνωσε ότι ξεκινά πλέον να προσφέρει ένα μέρος του περιεχομένου του για offline παρακολούθηση. 

Η νέα δυνατότητα του Netflix επιτρέπει το downloading τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών από τους συνδρομητές του, τοπικά σε μία συσκευή για την άνετη παρακολούθηση σε σημεία που δεν υπάρχει πρόσβαση στο Internet. H δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, μέσα από ένα update της αντίστοιχης εφαρμογής που θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο σε κάθε πλατφόρμα.

H δυνατότητα της offline παρακολούθησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε όλο το περιεχόμενο του Netflix, αλλά σε ορισμένους τίτλους στην αρχή, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλοι τίτλοι στο μέλλον. Όπου είναι διαθέσιμη η δυνατότητα, θα υπάρχει ένα κουμπί που θα προτρέπει στο downloading του τίτλου. Για να μπορέσει κανείς να δει σε υψηλή ανάλυση το περιεχόμενο που κατεβάζει από το Netflix , μπορεί να επιλέξει την ποιότητα του βίντεο από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Εξυπακούεται ότι όσο πιο καλή είναι η ποιότητα του περιεχομένου του Netflix, τόσο μεγαλύτερο όγκο θα καταλαμβάνει το αρχείο στη mobile συσκευή. Από το μενού των ρυθμίσεων του Netflix app, μπορεί κανείς να επιλέξει και εάν θέλει να γίνεται το downloading περιεχομένου από το Netflix και με τη χρήση του mobile Internet εκτός από το Wi-Fi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!