Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Netflix: Λειτουργία Smart Downloads διαθέσιμη και για χρήστες iOS
[PestaOla]: Netflix: Λειτουργία Smart Downloads διαθέσιμη και για χρήστες iOS

[PestaOla]: Netflix: Λειτουργία Smart Downloads διαθέσιμη και για χρήστες iOS

Το Netflix δίνει τη δυνατότητα και στους χρήστες iOS να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Έξυπνων Λήψεων, η οποία διαγράφει ένα επεισόδιο αφότου ο χρήστης το έχει παρακολουθήσει και μετά αυτόματα κατεβάζει το επόμενο, μόλις η συσκευή συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi.

Η λειτουργία των Έξυπνων Λήψεων είναι διαθέσιμη για όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Netflix app από συσκευές Android και Windows 10 από τον Ιούλιο του 2018, βοηθώντας όσους τη χρησιμοποιούν να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και να έχουν περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

Πλέον, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη και στους χρήστες iOS, παγκοσμίως.

Πώς λειτουργεί: Μόλις ο χρήστης τελειώσει την παρακολούθηση ενός κατεβασμένου επεισοδίου από την εφαρμογή του Νetflix στο iPhone κινητό του, η λειτουργία Smart Downloads διαγράφει και κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο της σειράς. μόλις συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi. Ο χρήστης παρακολουθεί και το Netflix κάνει τη δουλειά για αυτόν.

Η συγκεκριμένη λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειάς του Netflix να καταστήσει την εμπειρία πιο άνετη και πιο διασκεδαστική, βοηθώντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας πιο εύκολα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας του Netflix και το σχετικό blog στο Media Center .

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσο πιο γρήγορα τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, τόσο το καλύτερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!