Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Το Netflix φέρνει νέες ιστορίες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική
[PestaOla]: Το Netflix φέρνει νέες ιστορίες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

[PestaOla]: Το Netflix φέρνει νέες ιστορίες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Το Netflix ενδυναμώνει τις τοπικές φωνές, για να φέρει στον κόσμο το 2018 νέες, ποικίλες και ανεπανάληπτες ιστορίες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ).

Το Netflix πιστεύει ότι οι σπουδαίες ιστορίες μπορούν να προέλθουν από παντού και ότι μερικοί από τους καλύτερους δημιουργούς περιεχομένου βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή τη χρονιά, οι χρήστες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν περισσότερα από 100 projects προερχόμενα από 16 χώρες που εκτείνονται από την Ευρώπη μέχρι – για πρώτη φορά – τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, σε 16 γλώσσες. Αυτό σχεδόν διπλασιάζει τον αριθμό παραγωγών και επενδύσεων από το 2017 και αντιστοιχεί σε περισσότερους από 35.000 θέσεις εργασίας σε αυτές τις τοπικές παραγωγές.

Σειρές που έχουν διακριθεί από κριτικούς και τηλεθεατές, όπως το Dark (Γερμανία), το Suburra (Ιταλία), το Las Chicas del Cable (Ισπανία) και το Black Mirror (Ηνωμένο Βασίλειο) έχουν αποδείξει ότι όταν το περιεχόμενο είναι σπουδαίο μπορεί να έχει απήχηση στα μέλη όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Για παράδειγμα το Dark, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο, απέκτησε απροσδόκητα φανατικό κοινό σε χώρες όπως η Χιλή, το Μπαγκλαντές και ο Καναδάς, ενώ για κάθε ώρα παρακολούθησης στη Γερμανία, συμπληρώνονταν εννέα ώρες παρακολούθησης σε διεθνές επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!