Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: To νέο Battlefield μας μεταφέρει στις μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
[PestaOla]: To νέο Battlefield μας μεταφέρει στις μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

[PestaOla]: To νέο Battlefield μας μεταφέρει στις μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Η 23η Μαΐου είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου τίτλου Battlefield, όπως έχει αποκαλυφθεί από τα σχετικά teasers.

O πέμπτος κατά σειρά τίτλος του Battlefield θα μεταφέρει τους παίκτες σε μάχες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως αποκαλύπτουν διάφορες διαδικτυακές πηγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Battlefield 1, το οποίο είχε ως θεματική του τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μπορεί να είναι αρκετοί οι τίτλοι gaming που ασχολούνται με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους φίλους του gaming, οι οποίοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνη την εποχή.

Οι φήμες που ήθελαν τον επόμενο τίτλο της σειράς Battlefield να ανήκει στη σειρά Bad Company δεν φαίνονται να βγαίνουν αληθινές, καθώς το επερχόμενο Battlefield θα έχει μία πιο τυπική μορφή, χωρίς να διαφοροποιείται από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα. Από την άλλη μεριά, το motto πάνω στο οποίο βασίζεται η προώθηση του νέου παιχνιδιού είναι η φράση “Never be the same”, στοιχείο που πιστοποιεί ότι θα υπάρχει κάτι το διαφορετικό στο νέο τίτλο.

Η ημερομηνία αποκάλυψης του νέου τίτλου δεν είναι μακριά, επομένως σύντομα θα έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!