Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG Signature OLED W παρουσιάστηκε στην CES 2017
[PestaOla]: Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG Signature OLED W παρουσιάστηκε στην CES 2017

[PestaOla]: Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG Signature OLED W παρουσιάστηκε στην CES 2017

Η LG Electronics παρουσίασε την LG Signature OLED W, τη νεότερη και πιο καινοτόμα σειρά τηλεοράσεων OLED της εταιρείας, η οποία και αποτελεί την κορυφαία πρόταση της LG στον τομέα των flat-panel τηλεοράσεων που παρουσίασε στην έκθεση.

Διαθέτοντας Dolby Vision και ήχο Dolby Atmos, η πλήρης σειρά τηλεοράσεων OLED της LG για το 2017 αποτελείται από δέκα μοντέλα, με το LG W7 77 ιντσών να έχει βραβευτεί με το «2017 CES Best of Innovation Award», ορίζοντας νέα πρότυπα με τον Picture-on-Wall σχεδιασμό που φέρει.

Η ολοκληρωμένη γκάμα τηλεοράσεων OLED TV της LG για το 2017, που αποτελείται από τα μοντέλα 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 και 65/55B7, συνεχίζει να εντυπωσιάζει εξαιτίας της μοναδικής της ικανότητας να αναπαράγει τις πιο ζωντανές εικόνες από οποιοδήποτε αντίστοιχη συσκευή, προσφέροντας άπειρο λόγο αντίθεσης, τέλειο μαύρο καθώς και διευρυμένη παλέτα χρωμάτων. Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις OLED της LG ενσωματώνουν μια σειρά από τεχνολογίες αιχμής που έχουν ως στόχο να μετατρέψουν την τηλεόραση σε ένα ολοκληρωμένο κόμβο ψυχαγωγίας. Τα μοντέλα της σειράς B7 και C7 διαθέτουν blade-slim σχεδιασμό, εκείνα των σειρών E7 και G7 τον Picture-on-Glass, ενώ τα μοντέλα της νεότερης σειράς W7 τον Picture-on-Wall σχεδιασμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!